Nove pobede Vitezova! Golubović u stilu Tajsona iz najboljih dana!

Stopostotan učinak Akademije Vitez na 6. kolu Bokserske lige Beograda! Nastupe i pobede u okviru lige ostvarli su: Vuk Božić, Strahinja Golubović i Nikola Vujačić! Među konopce je ušao i Uroš Simijonović koji je odboksovao finale prvenstva Beograda. Na žalost Uroš je zaustavljen u borbi za zlato podeljenom odlukom sudija 2:1.

Vuk Božić slavio je u svom 10. meču. Nakon što je uspostavio distancu u prvoj rundi, drugu rundu otvorio je razornim udarcima na koje je sudija otpočeo brojavanje, a nakon nesportskog ponašanja i deskvalifikovao protivnika.

Strahinja Golubović debitovao je u stilu Tajsona iz najboljih dana! Expresnim prekidom u prvoj rundi, u kojoj je u dve akcije isto toliko puta bacao protivnika na zemlju!

Nikola Vujačić do pobede je došao podeljenom odlukom sudija 2:1 i time ostao neporažen u dosadašnja tri nastupa.

Marko Sabo i Nikola Zlatanović zabeležili su pobede bez borbe, odnosno ne pojavljivanjem protivnika na ring.

Uroš Simijonović je u finalnom meču prvenstva Beograda na žalost zaustavljen podeljenom odlukom sudija 2:1. Podsetimo da je Uroš u četvrtini finala slavo prekidom u prvoj rundi, polufinale je pobedio jednoglasnom odlukom sudija 3:0 uz tri brojanja, dok je u finalnom poražen podeljenom odlukom sudija 2:1.

Akademija Vitez trenutno se nalazi na visokoj 4. pozici Bokserske lige Beograda u kojoj se takmiči čak 45 klubova! Do kraja lige ostalo je još samo dva kola.