Pro-League – OTKAZAN


Danijel Kokora nedavno je u intervjuu za Kovinac.rs  ukratko priblizio medijima situaciju o otkazivanju turnira u Nemackoj:

KOVINAC.RS
“Ostalo mi je još pet dana kućne izolacije”, kaže za naš sajt Danijel Kokora iz deliblatskog “Viteza” koji se u kućnom karantinu našao nakon što je u Nemačkoj sredinom marta imao zakazan meč.

“U organizaciji Nemačke Pro Lige 14.marta u gradu Karsrue zakazane mečeve imali su Danilo Gulan (boks meč) i ja (MMA meč za šampiona pro lige). Spremali smo se 3 meseca za ovaj turnir, na samom kraju priprema brojali dane do mečeva i jedva čekali da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu.

Iako je bilo jako velikih pritiska pre samog polaska da li će se turnir održati ili ne, odlučili smo da odemo za Nemačku. Bili smo spremni na sve, buklavno sve, ali ne i na to da se za Srbiju vratimo bez pobeda. Na žalost ne možemo da kažemo da je vredelo, jer su nam mečeve otkazali svega sat vremena pre oficijalnog merenja i konferencije.

Pored svih pritiska i razočarenja, vratili smo se avionom u kom je bilo dozvoljeno putovati samo sa našim pasošem. Pred ulaz čekala nas je kontrola sa rešenjem o kućnoj izolaciji od 14 dana.

Trenutno se nalazimo u kućnom karantinu i poštujemo mere. Iskoristio bih priliku da apelujem na sve Vas da ostanete kod kuće, kako bi ove muke što pre prošle. Poštujte zakon, poštujte naredbe, budite odgovorni prema sebi i drugima, a mi se uskoro vidimo kroz žicu, konopce i u sportskim salama. Sportski pozdrav!”

About the Author

Vitez