Akademija Vitez u top 5! Dobar nastavak lige Beograda!

Vitezovi ostvarili 3 pobede i 1 poraz u nastavku Bokserske lige Beograda!

Na 5. kolu Bokserske lige Beograda boje Akademije Vitez branili su: Vuk Božić, Nikola Zlatanović, Uroš Simijonović i Nikola Vujačić.

Prvu pobedu ostvario je Vuk Božić jednoglasnom odlukom sudija nad protivnikom iz BK Kid Bleki iz Beograda, pobednički niz nastavio je Nikola Zlatanović, prekidom u prvoj rundi nad bokseom Crvene Zvezde, zatim se Crvena Zvezda revanširala, odnosno Uroša Simijonovića je jednoglasnom odlukom sudija savladao bokser Crvene Zvezde, dok je Nikola Vujačić slavio jednoglasnom odlukom sudija nad protivnikom iz BK Voždovac iz Beograda.

Nakon 5. kola, Akademija Vitez je zauzela visoku 4. poziciju na tabeli Bokserske lige Beograda koja je inače i najjača liga regiona, obzirom da broji preko 40 aktivnih klubova.

Akademiju Vizez u narednom periodu očekuje: Prvenstvo Beograda, 6. kolo Bokserske lige Beograda, Prvenstvo Srbije za mlađe selekcije kao i međunarodni turnir Beogradski pobednik.

Zahvaljujemo se na pomoći i podršci Aleksandru Petkoviću, Kristijanu Kerekešu kao i opštini Kovin, odnosno Sportskom savezu opštine Kovin.