Vitezovi opravdali očekivanja – Jovanović prvoplasirani bokser lige! Simijonović debitovao pobedom!

Prethodne nedelje odboksovano je 4. kolo Bokserske lige Beograda koje je ujedno bilo i poslednje kolo polusezone. Za Akademiju Vitez nastupali su: Vuk Božić, Aleksandar Jovanović, Marko Sabo i Uroš Simijonović.

Vuk Božić odboksovao je svoj poslednji meč bez proglašenja u pionirskoj selekciji (pionirima se ne boduju mečevi) i spreman očekuje prelazak u kadetsku konkurenciju.

Aleksandar Jovanović je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu i ostao na prvoj poziciji tabele boksera Bokserske lige Beograda, prekidom u prvoj rundi savladao je boksera Mladog Radnika iz Požarevca.

Marko Sabo je na bodove izgubio u sjajanom duelu protiv boksera Crvene Zvezde.

Uroš Simijonović je do pobede došao jednoglasnom odlukom sudija nad bokserom iz Vršca, BK Ring 013.
Da podsetimo: Uroš je prve bokserske korake napravio u BK Gambaru iz Pančeva, nakon toga je boksovao za Crvenu Zvezdu, da bi se nakon dve godine pauze vratio u rodni kraj (Bavanište) i uz dogovor sa Crvenom Zvezdom prešao u Akademiju Vitez.

Akademija Vitez polusezonu završava na visokoj 6. poziviji od ukupno 44 kluba, dok je prvoplasirani bokser lige upravo iz Akademije Vitez, Aleksandar Jovanović sa 4 pobeda iz isto toliko mečeva.

Zahvaljujemo se klubu prijatelja na pomoći: